Christopher Matlock
Hozzászólások száma : 12 Join date : 2011. Apr. 19.
| Tárgy: Re: Függő/Játszma - Christopher Matlock „Chris” meséje Kedd Okt. 09 2012, 18:03 | |
| 2010. október 1. hajnal 0:05 Detroit – Az EWarren szervízben- A nevem Matlock, Cristoper Matlock!- Mutatkozok be, majd nyújtom az olajtól fekete kezem ösztönösen. Vissza is húzom látva milyen koszos, a rongy csak arra elég hogy ne kenjek vele mindent össze. - Enyém ez a szerviz már egy ideje, bár még sosem volt efféle gondom, mint amit ma este fel vetettek.- Egyre jobban belemelegedek a beszélgetésbe ezzel próbálva megszabadulni a zavaromtól, amit ez a furcsa ragasztó pillantás idézet elő bennem. - Elvihetik a karosszéria darabot, nekem nem sokra jó úgy is a roncstelepen végzi. Szépen kikalapálhatnánk, lefesthetnénk újra felhasználva, de az én vevőim szeretik a minőséget és egy sport kocsin használt alkatrész a hírnevem aluli dolog lenne. Tudom milyen egyenruhába lenni volt benne részem eleget, tehát megértem magukat.- Ezt inkább a magam meggyőzésére, mondom, hogy ezért segítek nekik, mert nem rég még elküldtem volna őket. Gondolom a patrióta szívem vett rá az ellenkezőjére, mert más nem lehetett. - Erre jöjjenek itt van amit szeretnének. - Intek a rendőröknek és kinyitom a garázsba vezető ajtót. Felkattintom a kapcsolót, mire a neon fények pislákolva éledezni kezdenek megvilágítva a sötét műhelyt. Elsétálok a garázs végébe, ahol halomba állnak a roncstelepre küldendő sérült alkatrészek. Felállítom és a lábamnak döntöm az első oldalsó piros roncsolt karosszéria darabot. - Ez lesz itt, remélem hasznukra lesz, mert nekem nem igazán. - Várok, hogy szemügyre vehessék akár még át is adom, ha nyúlnának érte. Nekem nem sokat ér ez a fém darab, nem beszélve a haszonról, amit begyűjtöttem a cseréjével. (Kedvesem legalább a karaktered saját nevét tudd és írd le helyesen ) | |
|
Curse
Hozzászólások száma : 724 Join date : 2011. Feb. 24. Age : 51
| Tárgy: Re: Függő/Játszma - Christopher Matlock „Chris” meséje Szer. Okt. 10 2012, 17:14 | |
| 2010. október 1. hajnal 0:15 Detroit – Az EWarren szervízben
- Örvendek Christopher! – mosolyog rád Preston mikor kezet nyújtasz, ám nem fog veled kezet, mert visszahúzod a mancsod észbekapva. Utánad lépkednek mindketten, a garászba hogy kiynitod nekik az ajtót. Előkeresed a karosszériadarabot, és megmutatod a rendőröknek. Azok összenéznek. - Köszönjük Christopher! – szólal meg Preston megint, míg a másik hozzád lép és elveszi az alkatrészt. - Ha mégis valamilyen kára származna abból hogy ezt elvisszük, benyújthat egy keresetet, és csekkben kárpótolni fogják. – mondja feléd fordulva. - Holnap befáradhat a kapitányságra és hivatkozzon nyugodtan rám – nyúl a zsebébe és elővesz egy névjegykártyát, ami rendőrségi emblémás. Feléd nyújtja - Ezen a telefonszámom is rajta van, ha úgy gondolja hogy még valami eszébe jutna az elkövetőről – libenti meg a fénykképet újra. - Köszönjük a segítőkészségét, mi nem is zavarnánk tovább. – és kifelé indul a társával együtt, aki a bűnjelet viszi. - További jó éjt Christopher! – köszön el mosolyogva. A másik is egy kurta jó éjt-et mormog. A kocsihoz lépnek, az alkatrészt a csomagtartóba téve, majd elhajtanak.
| |
|